Efectuează plata cu cardul online, în siguranță!

Plătește mai rapid, mai in siguranță și mai sigur cu cardul, online cu ajutorul procesorului de plata de la Netopia, după finalizarea comenzii. Ulterior vei fi redirecționat la pagina de plată unde va trebui să pui datele cardului (ca la orice magazin online) și să confirmi plata.

Plata poate fi confirmată fie prin aplicația mobilă, un mesaj text pe telefon cu un cod, recunoaștere facială sau prin amprentă. Dacă nu ai aplicația bancară instalată, o poți descărca acum din Apple Store (IOS) sau Google Play (Android), pentru a autentifica plățile rapid.

În cazul în care accesul la internet este limitat, nu te ingrijora. Poți să autorizezi în continuare plătile prin intermediul autentificării in doi pași. Parola dinamică primită prin sms și parola statică indicată de către banca inițial (cu excepția situației in care ai schimbat-o deja).

Este posibil ca unele plăți să nu solicite autorizare, în funcție de specificul tranzacției. Tranzacția urmează să fie confirmată prin e-mail, pe adresa asociată comenzii tale. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA Classic, Visa Electron și MASTERCARD, inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2.

Comenzile plătite cu cardul sunt finalizate, imediat după plată, licențele fiind trimise pe email în 10 minute.

EMAG_Marketplace_2019
sameday-curier
easybox
seap
pictograma-sol
pictograma-sal
netopia-payment
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
AFLA MAI MULTE.